1
Индустриален парк
2
Паркинг производство
3
Логистичен център
4
Развойна дейност
5
АА производство

За ФААК България

ФААК България води началото си от 1981 г. като част от американската група Datapark, позната на световните пазари с инсталации в Северна и Южна Америка, Европа и Австралия. Развойната дейност в България стартира през 1995 г., а две години по-късно компанията започва производствена дейност в страната. През 2002 г. е изграден първият завод в гр. Тутракан, който в последствие прераства в индустриален парк.

През 2012 г., Datapark става част от семейството на FAAC – световен лидер на пазара за автоматизирани системи и компанията започва да носи името ФААК България ЕАД.

През 2013 г., групата ФААК създава запазената марка HUB Parking Technology, като офисът за развойна дейност на ФААК България в гр. Русе става най-голямото подобно звено в бизнеса с продукти за платени паркинги на групата. В същото време, заводът в гр. Тутракан е разширен с нови производствени мощности за оборудване за платени паркинги, входно-изходни устройства, бариери и много други, като по този начин ФААК България задоволява потребностите на пазарите на групата ФААК по цял свят.

От 2015 година ФААК България има въведена и работеща стандартизирана система за управление на качеството в съответствие със стандарта ISO 9001:2015. Актуалният сертификат може да се види ТУК.

За FAAC Technologies

Историята започва през 1965 г. в Зола Предоза, в покрайнините на Болоня, където е основана компанията Fabbrica Automatismi Apertura Cancelli. Няколко години след създаването си, акронимът FAAC вече е синоним на механизми за задвижване на врати, за качествени и надеждни продукти.

Освен че развива хидравличната технология до нива, които все още нямат аналог в световен мащаб, FAAC е първата компания, която вижда потенциала на управляващата електроника с микропроцесори, а в последствие и приложението ѝ за дистанционно управление. Именно този постоянен стремеж към иновации дава възможност на компанията да регистрира през годините множество международни патенти за своите дизайнерски решения.

През последните двадесет години, компанията се концентрира върху разработването на нови технологични решения и в други сфери: автоматизация за гаражни врати, автоматични бариери и пешеходни входове, боларди и системи за платени паркинги.

Днес, след повече от петдесет години в бизнеса и благодарение на постоянното разрастване във всички сфери на автоматизацията и контрола на достъпа, FAAC се превърна в голяма международна група с над 2500 служители в 24 държави по цял свят и с търговска мрежа от официални дистрибутори в над 80 държави.

Ценностите на FAAC Technologies

Качество! Качество на суровините и производствените процеси, извършвани изцяло в рамките на групата, за да се поддържа нивото и функционалността на продуктите, без компромиси.

Безопасност и надеждност! Дългосрочна надеждност на всички продукти и спазване на международните стандарти за безопасност, за да се осигури пълна сигурност на крайните потребители.

Удовлетворение на клиентите! Стремеж към удовлетворение на клиентите от най-ранния етап на планиране, за да могат те да се възползват от продуктите ни според ежедневните си нужди.

Страст към изследванията! Работим със страст и постоянно внимание към основните елементи и функционалности на продукта, с желание да отговорим на всички очаквания на клиентите и в същото време да спазваме философията на FAAC Technologies.