//

Работа

Стани част от голяма международна компания, лидер в своя бранш! Ние работим с най-модерни технологии, ориентирани към бъдещето, в един бързо развиващ се пазар. Като глобална компания, ние предлагаме работни места по целия свят на различни нива. Нашият екип е едно задружно семейство и искаме ТИ да станеш един от нас! Изпрати ни твоето CV!

Стаж

Обявяваме старта на стажантска програма "TechFAACtor". Готови сме да дадем възможност на мотивирани хора да се докоснат до реална работна среда, докато активно трупат знания и умения, създавайки нови професионални контакти и приятелства.

Кой може да вземе участие в "TechFAACtor"?

Всеки, който е готов да прекара времето си по един изключително полезен за неговото професионално развитие начин – участвайки в реални проекти. Ценим високо хората, които желаят да се развиват и знаят как да преследват целите си.

Защо правилният избор за стаж е стажантската програма "TechFAACtor"?

В хода на програмата участниците ще имат възможността да общуват с доказали се професионалисти и да участват в различни дейности и обучения. Това ще допринесе за развиване на техните комуникационни, организационни и професионални умения.

Какво да очаквате от участието си в програмата?

  • Участие в интересни проекти
  • Позитивни емоции
  • Индивидуален ментор
  • Работа с утвърдени професионалисти в сферата
  • Сертифициране на всички, успешно завършили програмата
  • Възможност за постоянна работа във "ФААК България" при успешно завършване на стажантска програма

Как да се включите?

Ако сте избрали да се включите в стажантска програма "TechFAACtor" за да получите безценен опит в сърцат екип, възможност за допълнителни обучения, професионално и личностно развитие, и много нови приятели – изпратете Вашето CV и мотивационно писмо на e-mail адрес: FAACBulgaria@faacgroup.com, като посочите избраното от вас направление.

За допълнителна информация можете да се свържете с Мениджър Човешки Ресурси на тел. +359 882 274 281

Очакваме ви! Training together, working together.