Политика за поверителност на faactechnologies.com

 

Този уебсайт събира някои лични данни от своите потребители.

 

Този документ съдържа раздел, посветен на потребителите в Калифорния и техните права за поверителност.

 

Този документ съдържа раздел, посветен на потребителите във Вирджиния и техните права за поверителност.

 

Този документ съдържа раздел, посветен на потребителите в Колорадо и техните права за поверителност.

 

Този документ съдържа раздел, посветен на потребителите в Кънектикът и техните права за поверителност.

 

Този документ съдържа раздел, посветен на потребителите в Юта и техните права за поверителност.

 

Този документ съдържа раздел, посветен на бразилските потребители и техните права за поверителност.

 

Този документ може да бъде отпечатан за справка с помощта на командата за печат в настройките на всеки браузър.

 

Собственик и администратор на лични данни

 

FAAC S.p.A. Soc. Unipersonale, Via Calari, 10 40069 Zola Predosa – (BO) Italia.

Длъжностно лице по защита на данните на ДЛЗД:

Andrea Lanzoni, presso FAAC S.p.A. Soc. Unipersonale, Via Calari, 10 40069 Zola Predosa – (BO) Italia. Електронна поща: dpo@faactechnologies.com

-------------------------------------------------------------

Подробното съдържание на тази Декларация за поверителност се отнася и за използването на приложенията на FAAC SpA: „SimplyConnect“, „J-Pass“, както е докладвано в Общите условия и в Отказ от отговорност за поверителност на отделните приложения. Обработката на данни е ограничена само до данните, необходими за регистрацията на потребителите и тяхното функциониране.

 

Имейл за връзка със собственика: privacy@faactechnologies.com

 

Видове събирани данни

 

Сред видовете лични данни, които този уебсайт събира, самостоятелно или чрез трети страни, има: Данни за употребата; Тракери; първо име; фамилно име; наименование на фирмата; професия; държава; област; имейл адрес; пощенски код; град; Данни, съобщени при използване на услугата.

 

Пълни подробности за всеки вид събрани лични данни са предоставени в специалните раздели на тази политика за поверителност или чрез конкретни обяснителни текстове, показани преди събирането на данните. Личните данни могат да бъдат свободно предоставяни от Потребителя или, в случай на Данни за употребата, събирани автоматично при използването на този Уебсайт.

Освен ако не е посочено друго, всички данни, поискани от този Уебсайт, са задължителни и отказът от предоставяне на тези Данни може да направи невъзможно за този Уебсайт да предоставя услугите си. В случаите, когато този Уебсайт изрично посочва, че някои данни са незадължителни, потребителите са свободни да не съобщават тези данни без последствия за наличността или функционирането на услугата. Потребителите, които не са сигурни кои лични данни са задължителни, са добре дошли да се свържат със собственика.

Всяка употреба на „бисквитки“ или на други инструменти за проследяване от този Уебсайт, или от собствениците на услуги на трети страни, използвани от този Уебсайт, служат за предоставяне на Услугата, изисквана от потребителя, в допълнение към всички други цели, описани в настоящия документ и в Политиката за бисквитки.

 

Потребителите са отговорни за всички лични данни на трети страни, получени, публикувани или споделени чрез този уебсайт.

 

Начин и място на обработка на данните

 

Методи на обработка

 

Собственикът предприема подходящи мерки за сигурност, за да предотврати неоторизиран достъп, разкриване, промяна или неразрешено унищожаване на Данните.

Обработката на данни се извършва с помощта на компютри и/или ИТ инструменти, следвайки организационни процедури и режими, строго свързани с посочените цели. В допълнение към собственика, в някои случаи данните могат да бъдат достъпни за определени видове отговорни лица, участващи в работата на този уебсайт (администрация, продажби, маркетинг, юридически, системна администрация) или външни страни (като доставчици на технически услуги от трети страни, пощенски оператори, доставчици на хостинг услуги, ИТ компании, комуникационни агенции), назначени, ако е необходимо, като обработващи данни от собственика. Актуализираният списък на тези страни може да бъде поискан от собственика по всяко време.

 

Място

 

Данните се обработват в оперативните офиси на собственика и на всяко друго място, където се намират страните, участващи в обработката.

В зависимост от местоположението на потребителя, прехвърлянето на данни може да включва прехвърляне на данните на потребителя в държава, различна от тяхната собствена. За да научат повече за мястото на обработка на такива прехвърлени данни, потребителите могат да проверят раздела, съдържащ подробности за обработката на лични данни.

 

Време на задържане

 

Освен ако не е посочено друго в този документ, личните данни се обработват и съхраняват толкова дълго, колкото се изисква от целта, за която са събрани, и могат да бъдат запазени за по-дълго време поради приложимо правно задължение или въз основа на съгласието на потребителите.

 

Цели на обработването

 

Данните, отнасящи се до Потребителя, се събират, за да позволят на Собственика да предостави своята Услуга, да спазва законовите си задължения, да отговаря на искания за принудително изпълнение, да защитава своите права и интереси (или тези на своите Потребители или трети страни), да открива злонамерена или измамна дейност, както и следното: Показване на съдържание от външни платформи, Връзка с потребителя,  Хостинг и бекенд инфраструктура, и събиране на предпочитания, свързани с поверителността.

 

За конкретна информация относно личните данни, използвани за всяка цел, Потребителят може да се обърне към раздел „Подробна информация относно обработването на лични данни“.

 

Подробна информация относно обработването на лични данни

 

Личните данни се събират за следните цели и като се използват следните услуги:

 

 

Политика за бисквитки

 

Този Уебсайт използва тракери. За да научат повече, потребителите могат да се консултират с Политиката за бисквитки.

 

Допълнителна информация за потребителите

 

Правно основание за обработването

 

Собственикът може да обработва лични данни, свързани с потребителите, ако е приложимо едно от следните условия:

 

 

Във всички случаи, собственикът ще помогне да се изясни конкретното правно основание, което се прилага за обработката, и по-специално дали предоставянето на лични данни е законово или договорно изискване или изискване, необходимо за сключване на договор.

 

Допълнителна информация за времето на задържане

 

Освен ако не е посочено друго в този документ, личните данни се обработват и съхраняват толкова дълго, колкото се изисква от целта, за която са събрани, и могат да бъдат запазени за по-дълго време поради приложимо правно задължение или въз основа на съгласието на потребителите.

 

Следователно:

 

 

На собственика може да бъде разрешено да запази лични данни за по-дълъг период, когато потребителят е дал съгласие за такава обработка, стига това съгласие да не бъде оттеглено. Освен това собственикът може да бъде задължен да съхранява лични данни за по-дълъг период, когато това е необходимо за изпълнение на правно задължение или по нареждане на орган.

След като изтече периодът на задържане, личните данни се изтриват. Следователно правото на достъп, правото на изтриване, правото на коригиране и правото на преносимост на данните не могат да бъдат приложени след изтичане на периода на задържане.

 

Правата на потребителите въз основа на Общия регламент за защита на данните (GDPR)

 

Потребителите могат да упражняват определени права по отношение на своите данни, обработвани от собственика.

 

По-конкретно, Потребителите имат право да правят следното, до степента, позволена от закона:

 

 

Потребителите също така имат право да научат за правното основание за прехвърляне на данни в чужбина, включително към всяка международна организация, регулирана от международното публично право или създадена от две или повече държави, като ООН, както и за мерките за сигурност, предприети от собственика за защита на техните данни.

 

Подробности относно правото на възражение срещу обработването

 

Когато личните данни се обработват за обществен интерес, при упражняване на официална власт, предоставена на собственика, или за целите на законните интереси, преследвани от собственика, потребителите могат да възразят срещу такава обработка, като предоставят основание, свързано с конкретната им ситуация, за да обосноват възражението.

 

Потребителите трябва да знаят, че ако техните лични данни се обработват за целите на директния маркетинг, те могат да възразят срещу тази обработка по всяко време, безплатно и без да предоставят никаква обосновка. Когато субектът на данни възрази срещу обработване за целите на директния маркетинг, обработването на личните данни за тези цели се прекратява. За да научите дали собственикът обработва лични данни за целите на директния маркетинг, потребителите могат да се обърнат към съответните раздели на този документ.

 

Как да упражнявате тези права

 

Всички искания за упражняване на правата на потребителя могат да бъдат насочени към собственика чрез данните за контакт, предоставени в този документ. Такива искания са безплатни и ще получат отговор от собственика възможно най-рано и винаги в рамките на един месец, като на потребителите ще бъде предоставена информацията, изисквана по закон. Всяко коригиране или изтриване на лични данни или ограничаване на обработката ще бъде съобщено от собственика на всеки получател, ако има такъв, на когото личните данни са били разкрити, освен ако това се окаже невъзможно или включва непропорционални усилия. По искане от страна на Потребителите, Собственикът ще ги информира за тези получатели.

 

Допълнителна информация за потребители в Бразилия

 

Този раздел на документа интегрира и допълва информацията, съдържаща се в останалата част от политиката за поверителност, и се предоставя от юридическото лице, управляващо този уебсайт и, ако случаят е такъв, неговото дружество майка, дъщерни дружества и филиали (за целите на този раздел, наричани общо „ние“, „нас“, „наш“).

Този раздел се отнася за всички потребители в Бразилия (Потребителите са посочени по-долу, просто като „Вие“, „Ваш“, „Ваши“), съгласно Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD), а за тези Потребители той замества всяка друга евентуално различаваща се или противоречива информация, съдържаща се в политиката за поверителност.

В тази част на документа се използва терминът „лична информация“, както е дефиниран в LGPD.

 

Основанията, на които обработваме Вашите лични данни

 

Можем да обработваме Вашата лична информация само ако имаме правно основание за такава обработка. Правните основания са следните:

 

 

За да научите повече за правните основания, можете да се свържете с нас по всяко време, като използвате данните за контакт, предоставени в този документ.

 

Категории обработвани лични данни

 

За да разберете какви категории от Вашата лична информация се обработват, можете да прочетете раздела, озаглавен „Подробна информация относно обработването на лични данни“ в този документ.

 

Защо обработваме Вашата лична информация

 

За да разберете защо обработваме вашата лична информация, можете да прочетете разделите, озаглавени „Подробна информация относно обработването на лични данни“ и „Цели на обработването“ в този документ.

 

Вашите бразилски права за поверителност, как да подадете заявка и нашия отговор на вашите искания

 

Вашите права за поверителност в Бразилия

 

Имате правото:

 

 

Никога няма да бъдете дискриминирани или по друг начин да претърпите каквато и да е вреда, ако упражнявате правата си.

 

Как да подадете заявката си

 

Можете да подадете изричното си искане за упражняване на правата си безплатно по всяко време, като използвате данните за контакт, предоставени в този документ или чрез вашия законен представител.

 

Как и кога ще отговорим на Вашето искане

 

Ще се постараем своевременно да отговорим на Вашите искания.

Във всеки случай, ако за нас е невъзможно да го направим, ние ще се погрижим да ви съобщим фактическите или правните причини, които ни пречат незабавно или по друг начин да изпълним вашите искания. В случаите, когато не обработваме вашата лична информация, ние ще ви посочим физическото или юридическото лице, до което трябва да адресирате вашите искания, ако сме в състояние да го направим.

 

В случай, че подадете искане за потвърждение на достъпа или обработката на лична информация, моля, уверете се че сте посочили дали искате вашата  лична информация  да бъде доставена в електронна или печатна форма.

Също така ще трябва да ни уведомите дали искате да отговорим незабавно на Вашето искане, като в този случай ще отговорим по опростен начин или, ако вместо това имате нужда от пълно разкриване. В последния случай ще отговорим в рамките на 15 дни от момента на Вашето искане, като Ви предоставим цялата информация за произхода на Вашата лична информация, потвърждение дали съществуват или не записи, всички критерии, използвани за обработката, и целите на обработката, като същевременно защитаваме нашите търговски и промишлени тайни.

 

В случай, че подадете  искане за коригиране, изтриване, анонимизиране или блокиране на лична информация,  ние ще се погрижим незабавно да съобщим Вашето искане на други страни, с които сме споделили Вашата лична информация, за да дадем възможност на тези трети страни също да изпълнят Вашето искане – освен в случаите, когато такава комуникация е доказано невъзможна или включва непропорционални усилия от наша страна.

 

Прехвърляне на лична информация извън Бразилия, разрешено от закона

 

Имаме право да прехвърляме Вашата лична информация извън територията на Бразилия в следните случаи:

 

 

Допълнителна информация за потребителите в Калифорния

 

Този раздел на документа интегрира и допълва информацията, съдържаща се в останалата част от политиката за поверителност и се предоставя от бизнеса, управляващ този уебсайт и, ако случаят е такъв, неговите родители, дъщерни дружества и филиали (за целите на този раздел, наричани общо „ние“, „нас“, „наш“).

 

Този раздел се прилага за всички потребители (Потребителите са посочени по-долу, просто като „Вие“, „Ваш“, „Ваши“), които са потребители, пребиваващи в щата Калифорния, Съединените американски щати, съгласно „Закона за поверителност на потребителите в Калифорния от 2018 г.“ („CCPA“), актуализиран от „Закона за правата на поверителност в Калифорния“ („CPRA“) и последващите разпоредби. За такива потребители този раздел замества всяка друга евентуално различаваща се или противоречива информация, съдържаща се в политиката за поверителност.

 

Тази част от документа използва термина „лична информация“, както е дефиниран в Закона за поверителност на потребителите в Калифорния (CCPA/CPRA).

 

Известие при събиране

 

Категории събирана, използвана, продавана или споделяна лична информация

 

В този раздел обобщаваме категориите лична информация, която сме събрали, използвали, продали или споделили и нейните цели. Можете да прочетете подробно за тези дейности в раздела, озаглавен „Подробна информация относно обработването на лични данни“ в този документ.

 

Информация, която събираме: категориите лична информация, която събираме

 

Събрали сме следните категории лична информация за Вас: идентификатори, търговска информация, информация за дейността в интернет или друга електронна мрежа и информация, свързана със заетостта.

 

Ние не събираме чувствителна лична информация.

 

Няма да събираме допълнителни категории лична информация, без да Ви уведомим.

 

Какви са целите, за които използваме Вашата лична информация?

 

Можем да използваме вашата лична информация, за да позволим оперативното функциониране на този уебсайт и неговите функции („бизнес цели“). В такива случаи Вашата лична информация ще бъде обработена по начин, необходим и пропорционален на бизнес целта, за която е събрана, и стриктно в рамките на съвместими оперативни цели.

 

Можем също така да използваме Вашата лична информация по други причини, като например за търговски цели (както е посочено в раздел „Подробна информация относно обработването на лични данни“ в този документ), както и за спазване на закона и защита на нашите права пред компетентните органи, когато нашите права и интереси са застрашени или претърпим действителна вреда.

 

Ние няма да обработваме Вашата информация за неочаквани цели или за цели, несъвместими с първоначално разкритите цели, без Вашето съгласие.

 

Колко дълго съхраняваме Вашата лична информация?

 

Освен ако не е посочено друго в раздела „Подробна информация относно обработването на лични данни“, ние няма да запазим вашата лична информация за по-дълго, отколкото е разумно необходимо за целта(ите), за която (които) е събрана.

 

Как събираме информация: какви са източниците на личната информация, която събираме?

 

Ние събираме горепосочените категории лична информация, пряко или косвено, от вас, когато използвате този уебсайт.

 

Например, Вие директно предоставяте личната си информация, когато изпращате заявки чрез каквито и да е формуляри на този уебсайт. Вие също така предоставяте лична информация непряко, когато навигирате в този уебсайт, тъй като личната информация за вас автоматично се наблюдава и събира.

 

И накрая, можем да събираме вашата лична информация от трети страни, които работят с нас във връзка с Услугата или с функционирането на това Приложение и неговите функции.

 

Как използваме информацията, която събираме: разкриване на вашата лична информация с трети страни за бизнес цели

 

За нашите цели думата "трета страна" означава лице, което не е някое от следните: доставчик на услуги или изпълнител, както е определено от CCPA.

 

Ние разкриваме вашата лична информация с третите страни, изброени подробно в раздела, озаглавен „Подробна информация относно обработването на лични данни“ в този документ. Тези трети страни са групирани и категоризирани в съответствие с различните цели на обработването.

 

Продажба или споделяне на Вашата лична информация

 

За нашите цели думата „продажба“ означава всяка „продажба, отдаване под наем, освобождаване, разкриване, разпространение, предоставяне, прехвърляне или съобщаване по друг начин устно, писмено или по електронен път, лична информация на потребителя от бизнеса на трета страна, срещу парично или друго ценно възнаграждение“, както е определено от CCPA.

 

Това означава, че например продажба може да се случи, когато дадено приложение пуска реклами или прави статистически анализи на трафика или изгледите, или просто защото използва инструменти като плъгини за социални мрежи и други подобни.

 

За нашите цели думата „споделяне“ означава всяко „споделяне, отдаване под наем, освобождаване, разкриване, разпространение, предоставяне, прехвърляне или друга комуникация устно, писмено или по електронен или друг начин, личната информация на потребителя от бизнеса на трета страна за кръстосана поведенческа реклама, независимо дали срещу парично или друго ценно възнаграждение, включително сделки между бизнес и трета страна за поведенческа реклама в кръстосан контекст за полза от бизнес, в който не се обменят пари“, както е определено от CCPA. Моля, имайте предвид, че обменът на лична информация с доставчик на услуги съгласно писмен договор, който отговаря на изискванията, определени от CCPA, не представлява продажба или споделяне на вашата лична информация.

 

Вашето право да се откажете от продажбата или споделянето на Вашата лична информация и как можете да я упражнявате

 

Ние продаваме или споделяме вашата лична информация с третите страни , изброени подробно в раздела, озаглавен „Подробна информация относно обработването на лични данни“ в този документ. Тези трети страни са групирани и категоризирани в съответствие с различните цели на обработването.

 

Имате право да се откажете от продажбата или споделянето на Вашата лична информация. Това означава, че всеки път, когато поискате от нас да спрем продажбата или споделянето на вашата лична информация, ние ще се съобразим с вашето искане. Такива искания могат да бъдат отправени свободно, по всяко време, без да се подава искане, което може да бъде проверено. За да упражните напълно правото си на отказ, можете да се свържете с нас по всяко време, като използвате данните за контакт, предоставени в този документ. За опростен метод за отказване можете също да използвате връзката за избор на поверителност, предоставена на този уебсайт.

 

Ако искате да подадете заявки за отказ от продажба или споделяне на лична информация чрез активиран от потребителя глобален контрол на поверителността, като Глобалния контрол на поверителността („GPC“), вие сте свободни да го направите и ние ще спазваме това искане по безпроблемен начин (както е определено в регламентите на CPRA). GPC се състои от настройка или разширение в браузъра или мобилното устройство и действа като механизъм, който уебсайтовете могат да използват, за да покажат, че поддържат GPC сигнала. Ако искате да използвате GPC, можете да го изтеглите и активирате чрез поддържан браузър или разширение на браузъра. Повече информация за изтеглянето на GPC можете да намерите тук.

 

Ние използваме всяка лична информация, събрана от Вас във връзка с подаването на Вашето искане за отказ, единствено за целите на изпълнението на искането за отказ.

 

След като сте се отказали, от нас се изисква да изчакаме поне 12 месеца, преди да Ви попитаме дали сте променили решението си.

 

Вашите права за поверителност съгласно Закона за поверителност на потребителите в Калифорния и как да ги упражнявате

 

Право на достъп до лична информация: правото да се знае и на преносимост

 

Имате право да поискате да Ви разкрием:

 

 

Също така имате право да знаете каква лична информация се продава или споделя и на кого. По-специално, имате право да поискате два отделни списъка от нас, където разкриваме:

 

 

Разкриването, описано по-горе, ще бъде ограничено до личната информация, събрана или използвана през последните 12 месеца.

 

Ако предоставим отговора си по електронен път, приложената информация ще бъде „преносима“, т.е. доставена в лесно използваем формат, за да ви позволи да предадете информацията на друго лице без затруднения – при условие че това е технически осъществимо.

 

Право да поискате изтриване на личните Ви данни

 

Имате право да поискате да изтрием всяка ваша лична информация, при спазване на изключенията, предвидени от закона (като например, включително, но не само, когато информацията се използва за идентифициране и поправяне на грешки на този уебсайт, за откриване на инциденти със сигурността и защита срещу измамни или незаконни дейности, за упражняване на определени права и т.н.).

 

Ако не се прилага правно изключение, в резултат на упражняването на Вашето право, ние ще изтрием Вашата лична информация и ще уведомим всеки от нашите доставчици на услуги и всички трети страни, на които сме продали или споделили личната информация, да го направят – при условие че това е технически осъществимо и не изисква непропорционални усилия.

 

Право на коригиране на неточна лична информация

 

Имате право да поискате да коригираме всяка неточна лична информация, която поддържаме за вас, като вземете предвид естеството на личната информация и целите на обработката на личната информация.

 

Правото да се откажете от продажбата или споделянето на лична информация и да ограничите използването на чувствителната си лична информация

 

Имате право да се откажете от продажбата или споделянето на Вашата лична информация. Също така имате право да поискате да ограничим използването или разкриването на Вашата чувствителна лична информация.

 

Правото да няма ответни действия с цел отмъщение след отказ от участие или упражняване на други права (право на недискриминация)

 

Ние няма да Ви дискриминираме при упражняването на Вашите права съгласно CCPA. Това означава, че няма да Ви дискриминираме, включително, но не само, като отказваме стоки или услуги, начисляваме Ви различна цена или предоставяме различно ниво или качество на стоки или услуги само защото сте упражнили правата си за поверителност на потребителите.

 

Въпреки това, ако откажете да ни предоставите личната си информация или ни помолите да изтрием или спрем да продаваме вашата лична информация и тази лична информация или продажба е необходима, за да ви предоставим стоки или услуги, може да не успеем да завършим тази транзакция.

 

До степента, позволена от закона, можем да Ви предложим промоции, отстъпки и други сделки в замяна на събирането, запазването или продажбата на Вашата лична информация, при условие че предлаганият финансов стимул е разумно свързан със стойността на Вашата лична информация.

 

Как да упражните правата си

 

За да упражните правата, описани по-горе, трябва да изпратите проверимото си искане до нас, като се свържете с нас чрез данните, предоставени в този документ.

 

За да отговорим на Вашето искане, е необходимо да знаем кой сте. Следователно можете да упражните горепосочените права само като направите проверимо искане, което трябва:

 

 

Няма да отговорим на никакво искане, ако не сме в състояние да потвърдим самоличността Ви и следователно потвърдим, че личната информация, с която разполагаме, действително се отнася до Вас.

 

Отправянето на проверима потребителска заявка не изисква от Вас да създадете акаунт при нас. Ние ще използваме всяка лична информация, събрана от вас във връзка с проверката на вашето искане, единствено за целите на проверката и няма да разкриваме допълнително личната информация, да я съхраняваме по-дълго от необходимото за целите на проверката или да я използваме за несвързани цели.

 

Ако не можете лично да подадете проверимо искане, можете да упълномощите лице, регистрирано при държавния секретар на Калифорния, да действа от ваше име.

Ако сте пълнолетен, можете да направите проверимо искане от името на дете под ваша родителска власт.

 

Можете да подадете максимален брой от 2 искания за период от 12 месеца.

 

Как и кога се очаква да обработим Вашето искане

 

Ние ще потвърдим получаването на Вашето проверимо искане в рамките на 10 дни и ще предоставим информация за това как ще обработим искането Ви.

 

Ще отговорим на Вашето искане в рамките на 45 дни от получаването му. Ако имаме нужда от повече време, ще ви обясним причините защо и колко повече време ни е необходимо. Във връзка с това, моля имайте предвид, че може да отнеме до 90 дни, за да изпълним заявката ви.

 

Нашето(ите) оповестяване(я) ще покрие предходния 12-месечен период. Само по отношение на личната информация, събрана на или след 1 януари 2022 г., имате право да поискате да разкрием информация след 12-месечния период и ние ще ви я предоставим, освен ако това се окаже невъзможно или би изисквало непропорционални усилия.

 

Ако отхвърлим искането Ви, ще Ви обясним причините, които стоят зад нашия отказ.

 

Ние не начисляваме такса за обработка или отговор на Вашето проверимо искане, освен ако такова искане не е явно неоснователно или прекомерно. В такива случаи може да наложим разумна такса или да откажем да предприемем действия по искането. И в двата случая ще съобщим нашия избор и ще обясним причините за него.

 

Допълнителна информация за потребителите във Вирджиния

 

Този раздел на документа интегрира и допълва информацията, съдържаща се в останалата част от политиката за поверителност, и се предоставя от администратора, работещ с това приложение, и, ако случаят е такъв, неговата компания-майка, дъщерни дружества и филиали (за целите на този раздел, наричани общо „ние“, „нас“, „наш“).

 

Този раздел се отнася за всички потребители (Потребителите са посочени по-долу, просто като „Вие“, „Ваш“, „Ваши“), които са потребители, пребиваващи в Общността на Вирджиния, съгласно  Закона за защита на данните на потребителите във Вирджиния  (VCDPA), а за такива потребители той замества всяка друга евентуално различаваща се или противоречива информация, съдържаща се в политиката за поверителност.

 

Тази част от документа използва термина „лични данни“, както е дефиниран във VCDPA.

 

Категории обработвани лични данни

 

В този раздел обобщаваме категориите лични данни, които сме обработили, и техните цели. Можете да прочетете подробно за тези дейности в раздела, озаглавен „Подробна информация относно обработването на лични данни“ в този документ.

 

Категории лични данни, които събираме

 

Събрали сме следните категории лични данни: идентификатори, търговска информация, интернет информация и информация, свързана със заетостта

 

Ние не събираме чувствителни данни.

 

Няма да събираме допълнителни категории лични данни, без да Ви уведомим.

 

Защо обработваме Вашите лични данни

 

За да разберете защо обработваме Вашите лични данни, можете да прочетете разделите, озаглавени „Подробна информация относно обработването на лични данни“ и „Цели на обработването“ в този документ.

 

Ние няма да обработваме Вашата информация за неочаквани цели или за цели, несъвместими с първоначално разкритите цели, без Вашето съгласие. Можете свободно да дадете, откажете или оттеглите такова съгласие по всяко време, като използвате данните за контакт, предоставени в този документ.

 

Как използваме данните, които събираме: споделяне на Вашите лични данни с трети страни

 

Ние споделяме Вашите лични данни с третите страни, изброени подробно в раздела, озаглавен „Подробна информация относно обработването на лични данни“ в този документ. Тези трети страни са групирани и категоризирани в съответствие с различните цели на обработването. За нашите цели думата „трета страна“ означава „физическо или юридическо лице, публичен орган, агенция или друг орган, различен от потребителя, администратора, обработващия лични данни или филиал на обработващия лични данни или администратора“, както е определено от VCDPA.

 

Продажба на Вашите лични данни

 

За нашите цели думата „продажба“ означава всяка „размяна на лични данни срещу парично възнаграждение от нас на трета страна“, както е определено от VCDPA. Моля, имайте предвид, че според VCDPA, разкриването на лични данни на обработващ, който обработва лични данни от името на администратор, не представлява продажба. Освен това могат да се прилагат други специфични изключения, посочени в VCDPA, като например, но не само, разкриване на лични данни на трета страна за предоставяне на продукт или услуга, поискани от Вас. Както е посочено в раздела „Подробна информация относно обработването на лични данни“ на този документ, използването на вашата лична информация може да се счита за продажба под VCDPA.

 

Вашето право да се откажете от продажбата на личните си данни и как можете да го упражните

 

Имате право да се откажете от продажбата на личните си данни. Това означава, че всеки път, когато поискате от нас да спрем продажбата на вашите данни, ние ще се съобразим с вашето искане. За да упражните напълно правото си на отказ, можете да се свържете с нас по всяко време, като използвате данните за контакт, предоставени в този документ.

 

Ние използваме всички лични данни, събрани от Вас във връзка с подаването на Вашето искане за отказ, единствено с цел изпълнение на искането.

 

Обработване на личните Ви данни за целенасочена реклама

 

Ние не обработваме Вашите лични данни за целенасочена реклама. Ако решим да го направим, ще Ви информираме предварително и ще Ви предоставим правото да се откажете от обработката на личните Ви данни за целева реклама.

 

Вашите права за поверителност съгласно Закона за защита на потребителските данни във Вирджиния и как да ги упражнявате

 

Можете да упражнявате определени права по отношение на Вашите данни, обработвани от нас. По-специално, имате право да направите следното:

 

 

Как да упражните правата си

За да упражните правата, описани по-горе, трябва да подадете искането си до нас, като се свържете с нас чрез данните за контакт, предоставени в този документ.

 

За да отговорим на Вашето искане, трябва да знаем кой сте.

 

Няма да отговорим на никакво искане, ако не сме в състояние да потвърдим самоличността Ви, като положим разумни търговски усилия, и следователно потвърдим, че личните данни, с които разполагаме, действително се отнасят до Вас. В такива случаи може да поискаме да предоставите допълнителна информация, която е разумно необходима за удостоверяване на Вас и Вашето искане.

 

Отправянето на потребителска заявка не изисква от Вас да създадете акаунт при нас. Възможно е обаче да изискаме от Вас да използвате съществуващия си акаунт. Ние ще използваме всички лични данни, събрани от Вас във връзка с Вашето искане, единствено за целите на удостоверяването, без да разкриваме допълнително личните данни, да ги съхраняваме по-дълго от необходимото за целите на удостоверяването или да ги използваме за несвързани цели.

 

Ако сте пълнолетен, можете да подадете молба от името на дете под ваша родителска власт.

 

Как и кога се очаква да обработим Вашето искане

 

Ще отговорим на Вашето искане без неоправдано забавяне, но във всички случаи и най-късно в рамките на 45 дни от получаването му. Ако имаме нужда от повече време, ще ви обясним причините защо и колко повече време ни е необходимо. В тази връзка, моля, имайте предвид, че може да отнеме до 90 дни, за да изпълним заявката ви.

 

Ако отхвърлим искането Ви, ще Ви обясним причините за отказа без неоправдано забавяне, но във всички случаи и най-късно в рамките на 45 дни от получаване на искането. Ваше право е да обжалвате такова решение, като подадете искане до нас чрез данните, предоставени в този документ. В срок от 60 дни от получаване на жалбата ще Ви информираме писмено за всяко действие, предприето или непредприето в отговор на жалбата, включително писмено обяснение на мотивите за решенията. Ако жалбата бъде отхвърлена, можете да се свържете с главния прокурор, за да подадете жалба.

 

Ние не начисляваме такса, за да отговорим на Вашето искане, за до две искания годишно. Ако искането Ви е явно неоснователно, прекомерно или повтарящо се, може да наложим разумна такса или да откажем да предприемем действия по искането. И в двата случая ще съобщим нашите избори и ще обясним причините за тях.

 

Допълнителна информация за потребителите в Колорадо

 

Този раздел на документа интегрира и допълва информацията, съдържаща се в останалата част от политиката за поверителност и се предоставя от администратора, управляващ този уебсайт и, ако случаят е такъв, неговите родители, дъщерни дружества и филиали (за целите на този раздел, наричани общо „ние“, „нас“, „наш“).

 

Този раздел се отнася за всички потребители (Потребителите са посочени по-долу, просто като „Вие“, „Ваш“, „Ваши“), които са потребители, пребиваващи в щата Колорадо, съгласно „Закона за поверителност на Колорадо“ („ЗЗП“), а за такива потребители той замества всяка друга евентуално различаваща се или противоречива информация, съдържаща се в политиката за поверителност.

 

В тази част на документа се използва терминът „лични данни“, както е дефиниран в ЗЗП.

 

Категории обработвани лични данни

 

В този раздел обобщаваме категориите лични данни, които сме обработили, и техните цели. Можете да прочетете подробно за тези дейности в раздела, озаглавен „Подробна информация относно обработването на лични данни“ в този документ.

 

Категории лични данни, които събираме

 

Събрали сме следните категории лични данни: идентификатори, търговска информация, интернет информация и информация, свързана със заетостта

 

Ние не събираме чувствителни данни.

 

Няма да събираме допълнителни категории лични данни, без да Ви уведомим.

 

Защо обработваме Вашите лични данни

 

За да разберете защо обработваме Вашите лични данни, можете да прочетете разделите, озаглавени „Подробна информация относно обработването на лични данни“ и „Цели на обработването“ в този документ.

 

Ние няма да обработваме Вашата информация за неочаквани цели или за цели, несъвместими с първоначално разкритите цели, без Вашето съгласие.


Можете свободно да дадете, откажете или оттеглите такова съгласие по всяко време, като използвате данните за контакт, предоставени в този документ.

 

Как използваме данните, които събираме: споделяне на Вашите лични данни с трети страни

 

Ние споделяме Вашите лични данни с третите страни, изброени подробно в раздела, озаглавен „Подробна информация относно обработването на лични данни“ в този документ. Тези трети страни са групирани и категоризирани в съответствие с различните цели на обработването.

 

За нашите цели думата „трета страна“ означава „лице, публичен орган, агенция или друг орган, различен от потребител, администратор, обработващ лични данни или филиал на обработващия лични данни или администратора“, както е определено в ЗЗП.

 

Продажба на Вашите лични данни

 

Както е посочено в раздел „Подробна информация относно обработването на лични данни“ на този документ, използването от наша страна на Вашите лични данни може да се счита за продажба съгласно ЗЗП.

 

За нашите цели думата „продажба“, „продаване“ или „продадено“ означава „обмен на лични данни срещу парично или друго ценно възнаграждение от администратор на трета страна“, както е определено от ЗЗП.

 

Моля да имате предвид, че според ЗЗП разкриването на лични данни на обработващ, който обработва лични данни от името на администратор, не представлява продажба. Освен това могат да се прилагат и други специфични изключения, посочени в ЗЗП, като например, но не само, разкриване на лични данни на трета страна за предоставяне на продукт или услуга, поискани от Вас.

 

Вашето право да се откажете от продажбата на личните си данни и как можете да го упражните

 

Имате право да се откажете от продажбата на личните си данни. Това означава, че всеки път, когато поискате от нас да спрем продажбата на вашите данни, ние ще се съобразим с вашето искане.

 

За да упражните напълно правото си на отказ, можете да се свържете с нас по всяко време, като използвате данните за контакт, предоставени в този документ.

 

За опростен метод за отказване можете също да използвате връзката за избор на поверителност, предоставена на този уебсайт.

 

Ние използваме всички лични данни, събрани от Вас във връзка с подаването на Вашето искане за отказ, единствено с цел изпълнение на искането.

 

Обработване на личните Ви данни за целенасочена реклама

 

Както е посочено в раздела „Подробна информация относно обработването на лични данни“ на този документ, може да използваме Вашите лични данни за целеви рекламни цели.

 

За нашите цели думата „насочена реклама“ означава „показване на потребител на реклама, която е избрана въз основа на лични данни, получени или изведени с течение на времето от дейностите на потребителя в несвързани уебсайтове, приложения или онлайн услуги, за да се предскажат предпочитанията или интересите на потребителите“, както е определено от CPA.

Моля, имайте предвид, че съгласно ЗЗП целевата реклама не включва: „реклами, насочени към потребител в отговор на искане на потребителя за информация или обратна връзка; реклами, основаващи се на дейности в рамките на собствените уебсайтове или онлайн приложения на администратора или на свързан уебсайт или онлайн приложение; реклами, базирани на контекста на текущата заявка за търсене на потребителя, посещение на интернет сайт или онлайн приложение; или обработване на лични данни единствено за измерване или отчитане на рекламната честота, ефективност или обхват“.

 

Вашето право да се откажете от обработката на личните Ви данни за целева реклама и как можете да го упражните

 

Имате право да се откажете от обработването на личните Ви данни за целенасочена реклама. Това означава, че всеки път, когато ни помолите да спрем да обработваме Вашите данни за целева реклама, ние ще се съобразим с Вашето искане.

 

За да упражните напълно правото си на отказ, можете да се свържете с нас по всяко време, като използвате данните за контакт, предоставени в този документ.

 

За опростен метод за отказване можете също да използвате връзката за избор на поверителност, предоставена на този уебсайт.

 

Ние използваме всички лични данни, събрани от Вас във връзка с подаването на Вашето искане за отказ, единствено за целите на изпълнението на искането за отказ.

 

Универсален механизъм за отказ: Глобален контрол на поверителността

 

Ако искате да подадете искания за отказ от продажбата на лични данни или целевата реклама чрез активиран от потребителя глобален контрол на поверителността, като например Глобалния контрол на поверителността („GPC“), вие сте свободни да го направите и ние ще се придържаме към това искане. GPC се състои от настройка или разширение в браузъра или мобилното устройство и действа като механизъм, който уебсайтовете могат да използват, за да покажат, че поддържат GPC сигнала. Ако искате да използвате GPC, можете да го изтеглите и активирате чрез участващ браузър или разширение на браузъра. Повече информация за изтеглянето на GPC можете да намерите тук.

 

Вашите права за поверителност съгласно Закона за поверителност на Колорадо и как да ги упражнявате

 

Можете да упражнявате определени права по отношение на Вашите данни, обработвани от нас. По-специално, имате право да направите следното:

 

 

Във всеки случай няма да увеличаваме разходите или да намаляваме наличността на продукт или услуга, единствено въз основа на упражняването на някое от Вашите права и несвързани с осъществимостта или стойността на дадена услуга. Въпреки това, до степента, позволена от закона, може да Ви предложим различна цена, ставка, ниво, качество или избор на стоки или услуги, включително предлагане на стоки или услуги безплатно, ако нашата оферта е свързана с доброволното Ви участие в добросъвестна програма за лоялност, награди, премиум функции, отстъпки или програма за клубни карти.

 

Как да упражните правата си

 

За да упражните правата, описани по-горе, трябва да подадете искането си до нас, като се свържете с нас чрез данните за контакт, предоставени в този документ.

 

За да отговорим на Вашето искане, трябва да знаем кой сте и кое право желаете да упражнявате.

 

Няма да отговорим на никакво искане, ако не сме в състояние да потвърдим самоличността Ви, като положим разумни търговски усилия, и следователно потвърдим, че личните данни, с които разполагаме, действително се отнасят до Вас. В такива случаи може да поискаме да предоставите допълнителна информация, която е разумно необходима за удостоверяване на Вас и Вашето искане.

 

Отправянето на потребителска заявка не изисква от Вас да създадете акаунт при нас. Възможно е обаче да изискаме от Вас да използвате съществуващия си акаунт. Ние ще използваме всички лични данни, събрани от Вас във връзка с Вашето искане, единствено за целите на удостоверяването, без да разкриваме допълнително личните данни, да ги съхраняваме по-дълго от необходимото за целите на удостоверяването или да ги използваме за несвързани цели.

 

Ако сте пълнолетен, можете да подадете молба от името на дете под ваша родителска власт.

 

Как и кога се очаква да обработим Вашето искане

 

Ще отговорим на Вашето искане без неоправдано забавяне, но във всички случаи и най-късно в рамките на 45 дни от получаването му. Ако имаме нужда от повече време, ще ви обясним причините защо и колко повече време ни е необходимо. В тази връзка, моля, имайте предвид, че може да отнеме до 90 дни, за да изпълним заявката ви.

 

Ако отхвърлим искането Ви, ще Ви обясним причините за отказа без неоправдано забавяне, но във всички случаи и най-късно в рамките на 45 дни от получаване на искането. Ваше право е да обжалвате такова решение, като подадете искане до нас чрез данните, предоставени в този документ. В срок от 45 дни от получаване на жалбата ще Ви информираме писмено за всяко действие, предприето или непредприето в отговор на жалбата, включително писмено обяснение на мотивите за решенията. Ако жалбата бъде отхвърлена, можете да се свържете с главния прокурор, за да подадете жалба.

 

Ние не начисляваме такса, за да отговорим на Вашето искане, за до две искания годишно.

 

Допълнителна информация за потребителите в Кънектикът

 

Този раздел на документа интегрира и допълва информацията, съдържаща се в останалата част от политиката за поверителност и се предоставя от администратора, управляващ този уебсайт и, ако случаят е такъв, неговите родители, дъщерни дружества и филиали (за целите на този раздел, наричани общо „ние“, „нас“, „наш“).

Този раздел се прилага за всички потребители (Потребителите са посочени по-долу, просто като „Вие“, „Ваш“, „Ваши“), които са потребители, пребиваващи в щата Кънектикът, съгласно „Закон за поверителност на личните данни и онлайн мониторинг“ (известен също като „Законът за поверителност на данните в Кънектикът“ или CTDPA), а за тези потребители той замества всяка друга евентуално различаваща се или противоречива информация, съдържаща се в политиката за поверителност.

 

В тази част на документа се използва терминът „лични данни“, както е дефиниран в CTDPA.

 

Категории обработвани лични данни

 

В този раздел обобщаваме категориите лични данни, които сме обработили, и техните цели. Можете да прочетете подробно за тези дейности в раздела, озаглавен "Подробна информация относно обработването на лични данни" в този документ.

 

Категории лични данни, които събираме

 

Събрали сме следните категории лични данни: идентификатори, търговска информация, интернет информация и информация, свързана със заетостта

 

Ние не събираме чувствителни данни.

 

Няма да събираме допълнителни категории лични данни, без да Ви уведомим.

 

Защо обработваме Вашите лични данни

 

За да разберете защо обработваме Вашите лични данни, можете да прочетете разделите, озаглавени „Подробна информация относно обработването на лични данни“ и „Цели на обработването“ в този документ.

 

Ние няма да обработваме Вашата информация за неочаквани цели или за цели, несъвместими с първоначално разкритите цели, без Вашето съгласие.


Можете свободно да дадете, откажете или оттеглите такова съгласие по всяко време, като използвате данните за контакт, предоставени в този документ.

 

Как използваме данните, които събираме: споделяне на Вашите лични данни с трети страни

 

Ние споделяме Вашите лични данни с третите страни, изброени подробно в раздела, озаглавен „Подробна информация относно обработването на лични данни“ в този документ. Тези трети страни са групирани и категоризирани в съответствие с различните цели на обработването.

 

За нашите цели думата „трета страна“ означава „лице, публичен орган, агенция или друг орган, различен от потребител, администратор, обработващ лични данни или филиал на обработващия лични данни или администратора“, както е определено от CTDPA.

 

Продажба на Вашите лични данни

 

Както е посочено в раздела Подробна информация относно обработването на лични данни на този документ, използването на вашите лични данни от наша страна може да се счита за продажба съгласно CTDPA.

 

За нашите цели думата „продажба“, „продаване“ или „продадено“ означава обмен на лични данни срещу парично или друго ценно възнаграждение от администратора на трета страна, както е определено от CTDPA.

 

Моля, имайте предвид, че според CTDPA разкриването на лични данни на обработващ, който обработва лични данни от името на администратор, не представлява продажба. Освен това могат да се прилагат и други специфични изключения, посочени в CTDPA, като например, но не само, разкриване на лични данни на трета страна за предоставяне на продукт или услуга, поискани от Вас.

 

Вашето право да се откажете от продажбата на личните си данни и как можете да го упражните

 

Имате право да се откажете от продажбата на личните си данни. Това означава, че всеки път, когато поискате от нас да спрем продажбата на вашите данни, ние ще се съобразим с вашето искане.

 

За да упражните напълно правото си на отказ, можете да се свържете с нас по всяко време, като използвате данните за контакт, предоставени в този документ.

 

За опростен метод за отказване можете също да използвате връзката за избор на поверителност, предоставена на този уебсайт.

 

Ние използваме всички лични данни, събрани от Вас във връзка с подаването на Вашето искане за отказ, единствено с цел изпълнение на искането.

 

Обработване на личните Ви данни за целенасочена реклама

 

Както е посочено в раздела „Подробна информация относно обработването на лични данни“ на този документ, може да използваме Вашите лични данни за целеви рекламни цели.

 

За нашите цели думата „насочена реклама“ означава „показване на потребител на реклама, която е избрана въз основа на лични данни, получени или изведени с течение на времето от дейностите на потребителя в несвързани уебсайтове, приложения или онлайн услуги, за да се предскажат предпочитанията или интересите на потребителите“, както е определено от CTDPA.

Моля, имайте предвид, че според CTDPA целевата реклама не включва: „реклами, базирани на дейности в рамките на собствените уеб сайтове или онлайн приложения на администратора; реклами, базирани на контекста на текущата заявка за търсене на потребителя, посещение на интернет сайт или онлайн приложение; реклами, насочени към потребител в отговор на искане на потребителя за информация или обратна връзка; или обработване на лични данни единствено за измерване или отчитане на рекламната честота, ефективност или обхват“.

 

Вашето право да се откажете от обработката на личните Ви данни за целева реклама и как можете да го упражните

 

Имате право да се откажете от обработването на личните Ви данни за целенасочена реклама. Това означава, че всеки път, когато ни помолите да спрем да обработваме Вашите данни за целева реклама, ние ще се съобразим с Вашето искане.

 

За да упражните напълно правото си на отказ, можете да се свържете с нас по всяко време, като използвате данните за контакт, предоставени в този документ.

 

За опростен метод за отказване можете също да използвате връзката за избор на поверителност, предоставена на този уебсайт.

 

Ние използваме всички лични данни, събрани от Вас във връзка с подаването на Вашето искане за отказ, единствено за целите на изпълнението на искането за отказ.

 

Универсален механизъм за отказ: Глобален контрол на поверителността

 

Ако искате да подадете искания за отказ от продажбата на лични данни или целевата реклама чрез активиран от потребителя глобален контрол на поверителността, като например Глобалния контрол на поверителността (GPC), вие сте свободни да го направите и ние ще се придържаме към това искане. GPC се състои от настройка или разширение в браузъра или мобилното устройство и действа като механизъм, който уебсайтовете могат да използват, за да покажат, че поддържат GPC сигнала. Ако искате да използвате GPC, можете да го изтеглите и активирате чрез участващ браузър или разширение на браузъра. Повече информация за изтеглянето на GPC можете да намерите тук.

 

Вашите права за поверителност съгласно Закона за поверителност на данните в Кънектикът и как да ги упражнявате

 

Можете да упражнявате определени права по отношение на Вашите данни, обработвани от нас. По-специално, имате право да направите следното:

 

 

Във всеки случай няма да увеличаваме разходите или да намаляваме наличността на продукт или услуга, единствено въз основа на упражняването на някое от Вашите права и несвързани с осъществимостта или стойността на дадена услуга. Въпреки това, до степента, позволена от закона, може да Ви предложим различна цена, ставка, ниво, качество или избор на стоки или услуги, включително предлагане на стоки или услуги безплатно, ако нашата оферта е свързана с доброволното Ви участие в добросъвестна програма за лоялност, награди, премиум функции, отстъпки или програма за клубни карти.

 

Как да упражните правата си

 

За да упражните правата, описани по-горе, трябва да подадете искането си до нас, като се свържете с нас чрез данните за контакт, предоставени в този документ.

 

За да отговорим на Вашето искане, трябва да знаем кой сте и кое право желаете да упражнявате.

 

Няма да отговорим на никакво искане, ако не сме в състояние да потвърдим самоличността Ви, като положим разумни търговски усилия, и следователно потвърдим, че личните данни, с които разполагаме, действително се отнасят до Вас. В такива случаи може да поискаме да предоставите допълнителна информация, която е разумно необходима за удостоверяване на Вас и Вашето искане.

 

Отправянето на потребителска заявка не изисква от Вас да създадете акаунт при нас. Възможно е обаче да изискаме от Вас да използвате съществуващия си акаунт. Ние ще използваме всички лични данни, събрани от Вас във връзка с Вашето искане, единствено за целите на удостоверяването, без да разкриваме допълнително личните данни, да ги съхраняваме по-дълго от необходимото за целите на удостоверяването или да ги използваме за несвързани цели.

 

Ако сте пълнолетен, можете да подадете молба от името на дете под ваша родителска власт.

 

Как и кога се очаква да обработим Вашето искане

 

Ще отговорим на Вашето искане без неоправдано забавяне, но във всички случаи и най-късно в рамките на 45 дни от получаването му. Ако имаме нужда от повече време, ще ви обясним причините защо и колко повече време ни е необходимо. В тази връзка, моля, имайте предвид, че може да отнеме до 90 дни, за да изпълним заявката ви.

Ако отхвърлим искането Ви, ще Ви обясним причините за отказа без неоправдано забавяне, но във всички случаи и най-късно в рамките на 45 дни от получаване на искането. Ваше право е да обжалвате такова решение, като подадете искане до нас чрез данните, предоставени в този документ. В срок от 45 дни от получаване на жалбата ще Ви информираме писмено за всяко действие, предприето или непредприето в отговор на жалбата, включително писмено обяснение на мотивите за решенията. Ако жалбата бъде отхвърлена, можете  да се свържете с главния прокурор, за да подадете жалба.

 

Ние не начисляваме такса, за да отговорим на Вашето искане, за до едно искане годишно.

 

Допълнителна информация за потребителите в Юта

 

Този раздел на документа интегрира и допълва информацията, съдържаща се в останалата част от политиката за поверителност и се предоставя от администратора, управляващ този уебсайт и, ако случаят е такъв, неговите родители, дъщерни дружества и филиали (за целите на този раздел, наричани общо „ние“, „нас“, „наш“).

Този раздел се отнася за всички потребители (Потребителите са посочени по-долу, просто като „Вие“, „Ваш“, „Ваши“), които са потребители, пребиваващи в щата Юта, съгласно Закона за поверителност на потребителите (UCPA), а за тези потребители той замества всяка друга евентуално различаваща се или противоречива информация, съдържаща се в политиката за поверителност.

 

Тази част от документа използва термина „лични данни“, както е дефиниран в UCPA.

 

Категории обработвани лични данни

 

В този раздел обобщаваме категориите лични данни, които сме обработили, и техните цели. Можете да прочетете подробно за тези дейности в раздела, озаглавен „Подробна информация относно обработването на лични данни" в този документ.

 

Категории лични данни, които събираме

 

Събрали сме следните категории лични данни: идентификатори, търговска информация, интернет информация и информация, свързана със заетостта

 

Ние не събираме чувствителни данни.

 

Няма да събираме допълнителни категории лични данни, без да Ви уведомим.

 

Защо обработваме Вашите лични данни

 

За да разберете защо обработваме Вашите лични данни, можете да прочетете разделите, озаглавени „Подробна информация относно обработването на лични данни“ и „Цели на обработването“ в този документ.

 

Как използваме данните, които събираме: споделяне на Вашите лични данни с трети страни

 

Ние споделяме Вашите лични данни с третите страни, изброени подробно в раздела, озаглавен „Подробна информация относно обработването на лични данни“ в този документ. Тези трети страни са групирани и категоризирани в съответствие с различните цели на обработването.

 

За нашите цели думата „трета страна“ означава „лице, различно от: потребителя, администратора или обработващия лични данни; или филиал или изпълнител на администратора или обработващия лични данни“, както е определено от UCPA.

 

Продажба на Вашите лични данни

 

Както е посочено в раздела „Подробна информация относно обработването на лични данни“ на този документ, използването на вашите лични данни от наша страна може да се счита за продажба съгласно UCPA.

 

За нашите цели думата „продажба“, „продаване“ или „продадено“ означава „обмен на лични данни срещу парично или друго ценно възнаграждение от администратор на трета страна“, както е определено от UCPA.

 

Моля, имайте предвид, че според UCPA разкриването на лични данни на обработващ, който обработва лични данни от името на администратор, не представлява продажба. Освен това могат да се прилагат други специфични изключения, посочени в UCPA, като например, но не само, разкриване на лични данни на трета страна за предоставяне на продукт или услуга, поискани от Вас.

 

Вашето право да се откажете от продажбата на личните си данни и как можете да го упражните

 

Имате право да се откажете от продажбата на личните си данни. Това означава, че всеки път, когато поискате от нас да спрем продажбата на вашите данни, ние ще се съобразим с вашето искане.

 

За да упражните напълно правото си на отказ, можете да се свържете с нас по всяко време, като използвате данните за контакт, предоставени в този документ.

 

За опростен метод за отказване можете също да използвате връзката за избор на поверителност, предоставена на този уебсайт.

 

Ние използваме всички лични данни, събрани от Вас във връзка с подаването на Вашето искане за отказ, единствено с цел изпълнение на искането.

 

Обработване на личните Ви данни за целенасочена реклама

 

Както е посочено в раздела „Подробна информация относно обработването на лични данни“ на този документ, може да използваме Вашите лични данни за целеви рекламни цели.

 

За нашите цели думата „насочена реклама“ означава „показване на потребител на реклама, която е избрана въз основа на лични данни, получени или изведени с течение на времето от дейностите на потребителя в несвързани уебсайтове, приложения или онлайн услуги, за да се предскажат предпочитанията или интересите на потребителите“, както е определено от UCPA.

Моля, имайте предвид, че според UCPA насочената реклама не включва
„реклами, базирани на дейности в рамките на собствените уебсайтове или онлайн приложения на администратора или на свързан уебсайт или онлайн приложение; реклами, базирани на контекста на текущата заявка за търсене на потребителя, посещение на уеб сайт или онлайн приложение; реклами, насочени към потребител в отговор на искане на потребителя за информация, продукт, услуга или обратна връзка; или обработване на лични данни единствено за измерване или отчитане на ефективността, обхвата или честотата на рекламата“.

 

Вашето право да се откажете от обработката на личните Ви данни за целева реклама и как можете да го упражните

 

Имате право да се откажете от обработването на личните Ви данни за целенасочена реклама. Това означава, че всеки път, когато ни помолите да спрем да обработваме Вашите данни за целева реклама, ние ще се съобразим с Вашето искане.

 

За да упражните напълно правото си на отказ, можете да се свържете с нас по всяко време, като използвате данните за контакт, предоставени в този документ.

 

За опростен метод за отказване можете също да използвате връзката за избор на поверителност, предоставена на този уебсайт.

 

Ние използваме всички лични данни, събрани от Вас във връзка с подаването на Вашето искане за отказ, единствено за целите на изпълнението на искането за отказ.

 

Вашите права за поверителност съгласно Закона за поверителност на потребителите в Юта и как да ги упражнявате

 

Можете да упражнявате определени права по отношение на Вашите данни, обработвани от нас. По-специално, имате право да направите следното:

 

 

Във всеки случай няма да увеличаваме разходите или да намаляваме наличността на продукт или услуга, единствено въз основа на упражняването на някое от Вашите права и несвързани с осъществимостта или стойността на дадена услуга. Въпреки това, до степента, позволена от закона, може да Ви предложим различна цена, ставка, ниво, качество или избор на стоки или услуги, включително предлагане на стоки или услуги безплатно, ако нашата оферта е свързана с доброволното Ви участие в добросъвестна програма за лоялност, награди, премиум функции, отстъпки или програма за клубни карти.

 

Как да упражните правата си

 

За да упражните правата, описани по-горе, трябва да подадете искането си до нас, като се свържете с нас чрез данните за контакт, предоставени в този документ.

 

За да отговорим на Вашето искане, трябва да знаем кой сте и кое право желаете да упражнявате.

 

Няма да отговорим на никакво искане, ако не сме в състояние да потвърдим самоличността Ви, като положим разумни търговски усилия, и следователно потвърдим, че личните данни, с които разполагаме, действително се отнасят до Вас. В такива случаи може да поискаме да предоставите допълнителна информация, която е разумно необходима за удостоверяване на Вас и Вашето искане. Може да запазим Вашия имейл адрес, за да отговорим на Вашето искане.

 

Ако сте пълнолетен, можете да подадете молба от името на дете под ваша родителска власт.

 

Как и кога се очаква да обработим Вашето искане

 

Ще отговорим на Вашето искане без неоправдано забавяне, но във всички случаи и най-късно в рамките на 45 дни от получаването му. Ако имаме нужда от повече време, ще ви обясним причините защо и колко повече време ни е необходимо. В тази връзка, моля, имайте предвид, че може да отнеме до 90 дни, за да изпълним заявката ви.

Ако отхвърлим искането Ви, ще Ви обясним причините за отказа без неоправдано забавяне, но във всички случаи и най-късно в рамките на 45 дни от получаване на искането.

 

Ние не начисляваме такса, за да отговорим на Вашето искане, за до едно искане годишно.

 

Допълнителна информация за събирането и обработката на данни

 

Правни действия

 

Личните данни на Потребителя могат да бъдат използвани за правни цели от Собственика в съда или в етапите, водещи до възможни правни действия, произтичащи от неправилното използване на този Уебсайт или свързаните с него Услуги. Потребителят декларира, че е наясно, че от Собственика може да се изисква да разкрие лични данни при поискване от страна на публичните органи.

 

Допълнителна информация за личните данни на потребителя

 

В допълнение към информацията, съдържаща се в тази политика за поверителност, този уебсайт може да предостави на потребителя допълнителна и контекстуална информация относно конкретни услуги или събирането и обработката на лични данни при поискване.

 

Системни дневници и поддръжка

 

За целите на експлоатацията и поддръжката, този уебсайт и всички услуги на трети страни могат да събират файлове, които записват взаимодействието с този уебсайт (системни дневници) или използват други лични данни (като IP адрес) за тази цел.

 

Информация, която не се съдържа в тази политика

 

Повече подробности относно събирането или обработката на лични данни могат да бъдат поискани от собственика по всяко време. Моля, вижте информацията за контакт в началото на този документ.

 

Промени в тази политика за поверителност

Собственикът си запазва правото да прави промени в тази политика за поверителност по всяко време, като уведомява своите потребители на тази страница и евентуално в рамките на този уебсайт и / или - доколкото е технически и правно осъществимо - изпраща известие до потребителите чрез всяка информация за контакт, достъпна за собственика. Силно се препоръчва да проверявате тази страница често, като се позовавате на датата на последната модификация, посочена в долната част.

Ако промените засягат дейностите по обработка, извършени въз основа на съгласието на Потребителя, Собственикът трябва да събере ново съгласие от Потребителя, когато е необходимо.

 

Определения и правни препратки

 

Последна актуализация: 26 октомври 2022 г.

 

Изтегли PDF

 

iubenda хоства това съдържание и събира само личните данни, които са абсолютно необходими, за да бъде предоставено.