Бариери Magnetic

Бариерите Magnetic за контрол трафика на превозни средства са налични в много варианти за възможно най-широк спектър от приложения. Основните предимства са здравият, изключително удобен за обслужване и многократно награждаван дизайн, алуминиевият неръждаем корпус, иновативната технология за задвижване MHTM™, ниска консумация на енергия, дълъг експлоатационен живот с минимум 10 милиона цикъла на отваряне и затваряне.

Product
Magnetic
  • Серия Access - Оптимизирани за решения за контролиране достъпа до публични и жилищни пространства, фирмени и заводски площадки и др. Налични с дължина на рамото от 2,5 до 10 метра.
  • Серия Parking Pro - За професионални паркинг решения. Бързи бариери с време на отваряне и затваряне до 1,3 секунди и дължина на рамото до 3,5 метра.
  • Серия Toll - Много бързи бариери с широко приложение при системи за събиране на пътни такси на мостове, тунели, магистрали и други. Време за отваряне и затваряне от 0,3 до 1,3 секунди.

Бариери FAAC

Автоматичните бариери FAAC за контрол на превозни средства представляват икономично и надеждно решение за управление достъпа до обществени пространства, зони за бизнес, индустриални паркове, пътища и магистрали и на всички места, където се изискват решения за паркиране.

Product
FAAC