Product
KEYDOM

KEYDOM

KEYDOM е системата за контрол на достъпа, проектирана и произведена изцяло от FAAC, която е подходяща както за големи, така и за малки предприятия и е напълно мащабируема. Тя контролира достъпа за пешеходци и превозни средства за служители и посетители и следи достъпа до различни зони с различни нива на сигурност. Системата за контрол на достъпа KEYDOM е идеална за следните области на използване: бизнес и офиси, транспорт и логистика, туризъм, здравеопазване и публична администрация. KEYDOM е изцяло уеб базирана. Системата може лесно да бъде конфигурирана чрез браузър на всяко устройство, свързано към системата. Продуктите, от софтуера до хардуерните компоненти, и физическите устройства за достъп (турникети, бариери, автоматични врати, боларди) са проектирании произведени изцяло от FAAC. FAAC е в състояние да предложи решения "до ключ", от консултации и дизайн на система до нейното производство. За повече инфо ТУК.

Product
Immigration Gate

Immigration Gate

MAGNETIC предлага система за проверка на самоличността на пътници. Системата за автоматична инспекция е разработена за значително ускоряване на проверките за идентичност по време на пристигане и заминаване на летищата, като същевременно повишава сигурността чрез биометрична инспекция. Автоматизирането на проверките за идентичност освобождава служителите по сигурността от рутинни задачи, като им предоставя повече време за пътници, които наистина се нуждаят от помощ. Множество чувствителни сензори гарантират максимална безопасност за потребителите. Задвижващите механизми са с ниска поддръжка и висока енергийна ефективност, което също намалява разходите в дългосрочен план. Четци на паспорти, скенери за пръстови отпечатъци, ирисово и разпознаване на лицето могат да бъдат интегрирани в системата. За повече инфо ТУК.

Product
Boarding Gate

Boarding Gate

За проверка на билети по пътя към изхода към самолета MAGNETIC предлага автоматизирана система. Тя значително намалява пътя на пасажерите от терминала до самолета през зоната за сигурност и гейта на излитане. Автоматичната проверка на изхода за качване също освобождава служителите по сигурността от рутинни задачи, така че да имат повече време за пътниците, които наистина се нуждаят от помощ. Множество чувствителни сензори гарантират максимална безопасност за потребителите. Задвижващите механизми са с ниска поддръжка и висока енергийна ефективност, което също намалява разходите в дългосрочен план. Скенери за бордни карти, смартфони и други контролни носители могат да бъдат интегрирани в системата. За повече инфо ТУК.

Product
TerraPass

MAGNETIC TerraPass

Високо надеждна идентификация и ниски разходи за персонал - това е водещият принцип при разработването на TerraPass. TerraPass автоматично сканира хора и превозни средства, без хората да трябва да напускат автомобила. Следователно той е идеален за използване на граници и на входове в области, свързани със сигурността, като летища, електростанции, площадки на компанията или военни бази. Процесът на скрининг е лесен за потребителите: автомобилът влиза в шлюза и задната бариера се затваря зад тях. Тогава терминала се приближава до прозорците на автомобила с висока точност. В зависимост от конфигурацията, водачът и до четирима пътници в превозното средство могат да бъдат едновременно сканирани. Идентифицирането на пътниците става чрез съответните терминали за скрининг. То може да се извърши чрез биометрични характеристики, документи за идентификация, кодови карти или интерком , в зависимост от групата на участващите лица и изискванията за сигурност. Данните се сравняват със съответната база данни. След успешна идентификация и с подходящи права за достъп терминалите се отдалечават от превозното средство, предната бариера се отваря и превозното средство може да влезе в защитената зона. За повече инфо ТУК.